Mansur Yavaş’tan çok konuşulacak açıklama: Belediye içinde benim fotoğrafımı asmak yasak

Mansur Yavaş’tan çok konuşulacak açıklama: Belediye içinde benim fotoğrafımı asmak yasak
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar’da açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimler için geri sayım başlarken, siyasi partilerin ve belediye başkan adaylarının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle seçimin kritik geçeceği kentlerin başında gelen Ankara’da Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok arasındaki yarış kıyasıya sürüyor.

Seçim çalışmalarına sahada devam eden iki rakip, vatandaşlarla bir araya geliyor ve vaatlerini tek tek anlatıyor.

Ankara’da büyük bir seçmen kitlesine sahip olan Mansur Yavaş, seçimi kazanacakları takdirde yapacakları yeni projeleri duyuruyor.

"ANKARA'DA HİÇBİR YERDE BENİM REKLAMIMI GÖRMEDİNİZ"

Belediyeciliğe farklı yenilikler getirdiklerini aktaran Yavaş, “Belediyecilik anlayışımız çok farklı. Beypazarı’nda on yıl belediye başkanlığı yaptık. En ufak bir soruşturma dahi geçirmedik. Alnımız açık. Gözleri beton ve plastik arayanlara söylüyorum, ben oradan ayrılalı 15 yıl oldu. Hala oraya yılda 500 bin turist gidiyor. Koçhisar’da insanlar gökyüzünü seyretmeye de geliyor. Burası yeterince değerlendirilmiyor. Şereflikoçhisar’a da bir Mansur Yavaş lazım. İnşallah Mustafa başkanım da buranın Mansur Yavaş’ı olacak. Çakarlı araçlarla gezmiyorum. Ankara’nın hiçbir yerinde benim reklamımı görmediniz. Belediyenin içinde de benim fotoğrafımı asmak yasak. Herkes asacaksa Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kendi ailesinin fotoğrafını assın dedik" ifadelerini kullandı.

"BENİM ÇILGIN PROJEM FALAN YOK"

Geçtiğimiz günlerde mal varlığını açıklayan Yavaş, "Biz mal varlığımızı da açıklıyoruz. İnşallah rakiplerimiz de mal varlıklarını açıklarlar. Asılan pankartların parasını kimin ödediğini açıklarlar. Bizim Ankara halkının parasını boşa götürecek projemiz yok. Benim çılgın projem falan yok” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar