Mansur Yavaş’a Haymana’da sevgi seli!

Mansur Yavaş’a Haymana’da sevgi seli!
ABB Başkan Adayı Mansur Yavaşİ Haymana Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Yavaş burada, Şehitler Meydanı’nı dolduran halkın sevgi seli ile karşılandı.

Ankara'nın geleceği için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Yavaş, 9’uncu Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) Haymana’da hizmete açarak, seçim kampanyasını daha da güçlendirdi.

YAVAŞ'A SLOGANLAR İLE KARŞILANDI

Şehitlik Meydanı’nda gerçekleşen açılışa, CHP’nin Haymana Belediye Başkan Adayı Levent Koç ve bölge halkının yoğun ilgisi eşlik etti. “İşimiz Gücümüz Ankara”, “Kavgasız Gürültüsüz Bir Ankara”, “Haymana Seninle Başkanım”, “Ankara’nın Huzuru Mansur Yavaş”, “Haymanalıyım Bana Mansur Gerek” sloganlarının yer aldığı etkinlikte, Mansur Yavaş coşkulu kalabalığa karanfil dağıtarak desteklerini gösterdi.

mansur-yavas-haymanada-1.jpg

Yavaş, yaptığı konuşmada Haymana'ya olan bağlılığını ve samimiyetini vurgulayarak, “Demek ki insan seçimde verdiği sözleri tutup hizmet edince böyle karşılanıyormuş” dedi. Yavaş, seçimlerden önce ve sonra Haymana'ya sık sık ziyaretler gerçekleştirdiğini belirterek, vatandaşların ihtiyaçlarını yakından takip ettiğini ifade etti.

Ankara'da gerçekleştirdiği hizmetlerle adından söz ettiren Yavaş, Haymana'da da kırsal kalkınma projelerine ağırlık verdiğini dile getirdi. Çiftçilere sağladıkları desteklerle ilgili bilgi veren Yavaş, bölgedeki altyapı çalışmalarının da önemine değindi.

mansur-yavas-haymanada-4.jpg

"ESNAFA DESTEK DEVAM EDECEK"

Ayrıca, Yavaş, sosyal yardım alan ailelere et ve doğal gaz desteği sağladıklarını, çocuklara ise eğitimde fırsat eşitliği sunmak için çeşitli destekler verdiklerini belirtti. Haymana ve diğer bölgelerdeki esnafın da desteklenmesine önem verdiklerini aktaran Yavaş, bu desteklerin devam edeceğini söyledi.

mansur-yavas-haymanada-6.jpg

Konuşmasında diğer siyasi rakiplere de göndermelerde bulunan Yavaş, proje üretmek yerine gerçek hizmetlere odaklandıklarını ve Ankara'nın her köşesine eşit şekilde hizmet götürdüklerini vurguladı. Yavaş, adaletli ve vicdanlı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.

Mansur Yavaş'ın Haymana ziyareti, bölge halkı tarafından büyük ilgiyle karşılanırken, Yavaş'ın samimi ve etkileyici konuşması katılımcılardan olumlu tepkiler aldı.

mansur-yavas-haymanada-3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar