Mansur Yavaş dayanışma çağrısı yaparak takdir topladı!

Mansur Yavaş dayanışma çağrısı yaparak takdir topladı!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi döneminde destek bekeleyen esnaf ve lokantaların listesini paylaştı. Ankara Balgat'ta dükkanı olan bir kişi kendisine yardım gelince Yavaş için, " "O hangi partiliyse ben de o partiliyim" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde ekonomik zorluk çeken esnaf ve lokantalar için dayanışma çağrısı başlattı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, http://forms.ankara.bel.tr/lokantalar.html internet sayfası ve Başkent Mobil uygulaması üzerinden ilçe ilçe 369 lokanta ve kafenin adreslerini ve iletişim numaralarını paylaştı.

"ESNAFIMIZA DESTEK OLALIM"

Sosyal medya hesabından videolu mesaj paylaşan Mansur yavaş, "Hem siz evden çıkmak zorunda kalmayın hem de yerel esnaf yalnız kalmasın diye belediyemize başvuruda bulunan lokanta ve kafelerden bir liste oluşturduk. Semtinize yakın işletmelerden sipariş vererek pandemi sürecinde zor günler geçiren esnafımıza destek olabilirsiniz.” dedi. 

DAYANIŞMA ÇAĞRISI ETKİLİ OLDU

Gerçek Gündem'in haberine göre, Balgat'ta pide dükkanı olan bir esnaf  Yavaş sayesinde sipariş aldığını söyleyerek "O hangi partiliyse ben de o partiliyim" dedi. O esnafın mesajları ise şöyle:

aaaaa-001.jpg

 

bbb.jpgbbb.jpg

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar