Mahir Polat İBB’deki görevine geri döndü

Mahir Polat İBB’deki görevine geri döndü
31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Fatih Belediye Başkan adayı olan Mahir Polat, seçimlerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine geri döndü.

Mahir Polat, Fatih Belediye Başkanlığı için aday olduğu seçimlerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcılığı görevine geri döndü.

Polat, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Fatih Belediye Başkanlığı için aday olmak amacıyla İBB'deki görevinden istifa etmişti. Ancak seçimi AKP adayı Mehmet Ergün Turan kazanırken, Polat İBB'deki görevine geri döndüğünü duyurdu.

Sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyerek yaptığı paylaşımda Polat, "Asla yalnız yürümeyeceksin..." ifadelerini kullandı ve şunları ekledi: "Dünya tarihinin en değerli merkezi Fatih'in hak ettiği bir yönetim için verdiğimiz emek dolu beş aydan sonra bugün tekrar İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevime döndüm. İBB'de ikinci dönemimde Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile beraber yol yürümeye devam ediyorum. Gece gündüz demeden İstanbul ve Türkiye için üretmeye, çalışmaya devam."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar