'Mahalle başkanlarımız bizim gönül süvarilerimiz'

'Mahalle başkanlarımız bizim gönül süvarilerimiz'
Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, 1. Bölge Mahalle Başkanları toplantısını yaptı Toplantı İlçe başkanı Çelik'in başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNBOYU / YÜCEL KIYAKKAŞ

Bölge sırasıyla 1 bölge halinde yapılan toplantıya, İlçe Teşkilat Başkanı Avni Özdemir, Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Ramazan Doğan, yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Hamza Tüfekçioğlu, 1''nci Bölgenin  8 mahallesinden sorumlu Ali Bayır, Karaoğlanlı Mahalle Başkanı Bayram Aykut Şenuygun, Sancaklı Bozköy Mahalle Başkanı .Mehmet Avcı, Sancakılı İğdecik Mahalle Başkanı Mahmut Büyüksavran, Sancaklı Kayadibi Mahalle Başkanı Yusuf Özkara, Sancaklı Çeşmebaşı Mahalle Başkanı. Ethem Koç, Sancaklı Uzunçınar Mahalle Başkanı Cihan Selek, Ayvacık Mahalle Başkanı Sercan Çoban, Yukarı Çobanisa Mahalle Başkanı Ali Taşkın istişare toplantısına katıldı.

İlçe başkanı Ahmet Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Mahalle Başkanlarına seslenen Çelik, “Bizim gönül süvarilerimiz, uç beylerimiz, sancaktarlarımız olan, teşkilatımızın en anlamlı, en önemli görevini yapan ama bunun karşılığında çoğu zaman gerekli takdiri göremeyen Mahalle Başkanlarımızla birlikte olmaktan, onlarla bu güzel atmosferi paylaşmaktan son derece memnunum. Mahalle Başkanlarımız gönüllere yolculuk ediyor ve bu siyasi hareketin temel vasfı da gönüllerde yer tutmuş olmasıdır. Mahallede emek verilmezse, başarı sağlanamazsa Manisa''da Şehzadeler''de başarılı olmak imkansızdır.” dedi.

Çelik sözlerine şöyle devam etti:

“Yine önemli bir seçime yaklaşıyoruz. Ülkemizde yapılan seçimler, hep demokrasi kuralları içerisinde yapılmamasının ötesinde anlamlar taşıyor. İster zamanında ister baskın seçim biz hazırız. Bu yüzden her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2019 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı düşürmemenin mücadelesini vereceğiz. Sizler bu teşkilatın sancaktarları, uç beyleri olarak; yine sorumluluklarınızı bir dava bilinciyle, medeniyet endişesiyle, gelecek hayalleri ve kaygısı ile kuşanacak ve yine İYİ Parti’nin milletle buluşmasına aracılık edeceksiniz. Bildiğiniz gibi sorumluluğumuz sadece Manisa''yı kapsamıyor. Türkiye’yi kapsıyor. bugün de buradayız, Yarında buradayız . bu bilinçle, başarılı olmak zorunda olduğunu bilerek sorumluluklarınızı yerine getireceğinize inanıyor, birlikte kutlayacağımız yeni bir zafer için sizlere güveniyorum. ”Medeniyetin yolunu sadece cesurlar döşer dedi.

İlçe başkanı Ahmet Çelik''in yaptığı toplantıda, Mahalle Başkanları söz alarak, teşkilat çalışmaları, yerel sorunlar ve hizmetler ve seçim hazırlık çalışmalarıyla ilgili düşünce ve önerilerini dile getirdiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar