Ne zaman tedbir alacaksınız!

Ne zaman tedbir alacaksınız!
İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya, ''Geçtiğimiz akşam ilçemiz de yaşanan nahoş olay İlçe sakinlerimiz başta olmak üzere hepimizi huzursuz etmiştir. İlçe merkezinde apartman altında yaşanan olaylar yıllarca ilçe basınının, siyasilerin ve hemşerilerimizin haklılığını ortaya koysa da karşılık bulmaması rahatsızlığı artırmaktadır'' dedi.

GÜNBOYU / OKAN GİDEN

İsmail Kaya, sözlerine şöyle devam etti:

TAŞIYIN PAVYONLARI

Sayın “yetkililer” ne bekliyorsunuz. Birilerinin ölmesi mi gerekiyor. Ocakların sönmesi mi gerekiyor. Eğlence mekanlarının ilçe dışına taşınması herkesin talebi neden bu kadar vurdum duymazsınız. Hiç iyi bir şey duymak nasip olmayacak mı Orhangazili hemşerilerimize? Uyuşturucu ile anılmak, eğlence mekanları ile silahlı çatışmalarla anılmak mı bizim Orhangazi’nin hissesine düşen. Tedbir almak için daha ne bekliyorsunuz. Gençleri spordan kopardınız, Sosyal kültürel faaliyetler sıfır. Ailemiz ile oturacağımız bir tane mekan yokken, içkili eğlence mekanları şehrin merkezini zaptetmiş. Sizin yaptığınız Orhangazi ye cezaevi yapmak. Önleyici tedbir yerine olaylar olduktan sonra suçluları yatıracak mekanlar mı çözümünüz. Yeter artık halkın sesini kulak verin, halk için bir şeyler yapın. 

Kıymetli hemşerilerim idareden beklentimiz büyük ancak kulakları sağır, elleri boş. Huzursuz olduğumuz konularda bizlerin de temel haklarımız, yapabileceklerimiz var. Bu bağlamda tüm değerli Orhangazilileri eğlence mekanlarının ilçe dışında taşınması talepleriyle CİMER’e şikayette bulunmaya davet ediyoruz. İlçede huzur içinde yaşamak her bir hemşerilerimizin hakkıdır. Hak verilmiyorsa alınır. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar