Maganda kurşunu 7 aylık bebeği hayattan kopardı

Maganda kurşunu 7 aylık bebeği hayattan kopardı
Maganda kurşunu bu kez de Kilis’te can aldı. Çeyiz töreni sırasında 7 aylık bir bebeğin ölümüne, anne ve iki çocuğun ise yaralanmasına neden oldu.

Çeyiz töreni sırasında pompalı tüfekle ateş açan A.K. annesinin kucağındaki 7 aylık bebeğin ölümüne neden olurken anne ve iki çoğun da yaralanmasına neden oldu.

Kilis'te çeyiz töreni sırasında pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan 7 aylık Bayram Mert Filik, yaşamını yitirdi. Bebeğin annesinin de aralarında olduğu yaralı 3 kişinin tedavisi sürerken, silahı ateşleyen A.K. gözaltına alındı.

Olay, dün öğleden sonra Namık Ünler Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Çeyiz alma nedeniyle düzenlenen eğlence sırasında A.K., pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar alanda annesi Zeliha Filik (31) yanında bebek arabasında uyuyan 7 aylık Bayram Mert Filik ile Hatice Geyyaz (11) ve kuzeni İkra Fatma Geyyaz'a (5) isabet etti.

Yaralılar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Bayram Mert Filik kurtarılamadı. Polis ekiplerinin araştırması sonucu tüfeği ateşlediği ileri sürülen A.K. gözaltına alındı.

uxwee4hrzeq7ldvooj6dgq.webp

752x395-maganda-kursunu-ile-bir-bebek-hayatini-kaybetti-1694941644798.jpg

0x0-maganda-kursunu-ile-bir-bebek-hayatini-kaybetti-1694941667126.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar