Livakovic'ten Fenerbahçe taraftarına kötü haber

Livakovic'ten Fenerbahçe taraftarına kötü haber
Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde son aşamaya geldiği Hırvat kaleci Dominik Livaković, Dinamo Zagreb'in UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda karşılacağı Astana maçına ilk 11'de başlayacak.

Fenerbahçe taraftarının imza atması için gün saydığı Hırvat kaleci Dominik Livakovic transferi çıkmaza girdi.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, bugün yaptığı basın toplantısında kaleci transferinde son aşamaya geldiklerini belirtirken, Livakovic'in bu akşam oynanacak Dinamo Zagreb ile Astana arasındaki mücadeleye ilk 11'de başlaması taraftarlardan tepki gördü.

Geçtiğimiz hafta Hırvatistan Süper Kupa mücadelesinde oynayan ve taraftarına göz yaşları içinde veda eden file bekçisinin transferinde pürüzler çıktığı, Suudi Arabistan'dan oyuncuya yüklü bonservis ve maaş tekliflerinin geldiği aktarılmıştı.

ALTAY BAYINDIR MANCHESTER UNITED YOLUNDA

Geçtiğimiz sezon kadroya katılan İrfan Can Eğribayat ile sözleşme yenileyen Fenerbahçe, ikinci kaleci olacak ismi netleştirirken, ilk 11'deki kaleci pozisyonu içinse Altay Bayındır ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İngiltere'nin Daily Mail gazetesi, Manchester United'ın Altay Bayındır için 5 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazırlandığını belirtirken, genç file bekçisinin bu teklifi kabul ederek İngiltere'ye gideceği iddia edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar