Liseli genç denizi ilk kez bu kadar yakından gördü! İstanbul’da yaşıyorum ama ilk defa Eminönü’ne geldim

Liseli genç denizi ilk kez bu kadar yakından gördü! İstanbul’da yaşıyorum ama ilk defa Eminönü’ne geldim
İstanbul'da vatandaşlar bayram boyunca toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanma imkanı buldu. Bu fırsatı değerlendiren binlerce insan, megakentte keyifli bir gezintiye çıkarken, liseli bir gencin sözleri yaşadığı zorlu ekonomik şartları gözler önüne serdi.

NOW TV kamerasına konuşan bir liseli genç, ücretsiz toplu taşıma imkanı sayesinde Eminönü'ne ilk kez geldiğini dile getirdi. Henüz 18 yaşına girmek üzere olan genç, "İstanbul'da yaşıyorum ama bugüne kadar Eminönü'ne hiç gelmemiştim" dedi.

jj.jpg

Liseli genç, sözlerine şöyle devam etti:

"Buraya ilk kez, hayatımda ilk defa geldim. Gerçekten harika bir atmosfer... Tarihi mekanları gezdik önce. Çok hoşuma gitti. Kendi tarihimizi öğrenmek çok güzel bir deneyim. Ancak ekonomik nedenlerle pek fazla gezemiyorum. Mahallemizden 142F numaralı otobüsle geliyorum. Normalde pek dolu olmazdı ama bayramda insanlar çok fazla olduğu için otobüs de dolup taştı. Bu kadar kalabalık olduğunu ilk defa gördüm."

kk.jpg

Ayrıca, gencin ebeveynleri de ücretsiz toplu taşıma fırsatıyla Eminönü'ne gelebildiklerini belirtti. Sadece oğullarına balık ekmek alabilen aile, kendileri için evden getirdikleri yiyecekleri tükettiler.

rtr.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar