'Libido' polemiğine İlker Kaleli yorumu: "Saçma sapan sorunlar"

'Libido' polemiğine İlker Kaleli yorumu: "Saçma sapan sorunlar"
Oyuncu Can Yaman'ın verdiği bir röportajda sarf ettiği "Oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar ve libidosu olmayanlar" sözleri tartışılmaya devam edilirken konuya ilişkin bir soruya cevap veren İlker Kaleli, "Saçmasapan sorunlar. O karakterle ilgili bir şey değil, anlamadığım konular" dedi.

'Libido' polemiğine bir yorum daha: "Saçma sapan sorunlar"

Can Yaman, verdiği bir röportajda "Erkenci Kuş" dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir'le aralarındaki uyumdan söz ederken kamuoyunun gündemine oturan açıklamalarda bulunmıştı.

Yaman, "Demet biraz snop olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder'le bu yüzden problem yaşadım. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar. Seyirciye 'Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu' diye sordurtamazsan o iş tutmaz." ifadelerini kullanmıştı.

"SAÇMA SAPAN SORUNLAR"

Sanat dünyasından çok sayıda isim de oyuncunun bu sözlerini eleştirmişti. Son olarak bu sözler oyuncu İlker Kaleli'ye soruldu. Kaleli ise, "Saçma sapan sorunlar. O karakterle ilgili bir şey değil, anlamadığım konular. O işleri pek fazla takip etmiyorum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar