Lİberya'da facia: Akaryakıt tankeri işte böyle patladı! 40 kişi feci şekilde can verdi...

Lİberya'da facia: Akaryakıt tankeri işte böyle patladı! 40 kişi feci şekilde can verdi...
Batı Afrika ülkesi Liberya’da meydana gelen akaryakıt tankerindeki patlamada, 40 kişi hayatini kaybetti.

Batı Afrika ülkesi Liberya'da, bir akaryakıt tankerinde meydana gelen patlamada 40 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık personeli sevk edildiğini belirtti.

Totota kasabasında geçtiğimiz salı günü meydana gelen trajik olayda, seyir halindeki bir akaryakıt tankeri devrildi ve kısa süre sonra patladı.

1-004.jpg

Bölge sakinleri, tankerden sızan yakıttan alabilmek için olay yerine koştu. Patlama sonucu en az 40 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi ciddi yanıklarla hastaneye kaldırıldı.

1.webp

Yaşanan bu trajik olay, ülkede derin bir üzüntüye sebep oldu. Yetkililer, patlamanın ardındaki sebepleri araştırarak benzer olayların önüne geçmek için gerekli önlemleri alacaklarını açıkladı.

2-002.jpg

Sağlık yetkilisi Francis Kateh, yaptığı açıklamada ölü sayısının artabileceğini ve hastanedeki yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

123.webp

Patlamanın nedeni henüz tam olarak belirlenemezken, olay yerindeki ekipler yangını kontrol altına almak ve enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yaralılar ise çevre hastanelere sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar