Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir tırın emniyet şeridinde park halindeki tıra çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen ve bir tırın emniyet şeridinde durmakta olan başka bir tıra arkadan çarpmasıyla sonuçlanan trafik kazasında,bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, Abdulkadir B.'nin kullandığı 42 RA 313 plakalı tırın, Ankara yönünde seyir halindeyken Eyüpsultan bölgesinde emniyet şeridinde durma girişimi sırasında gerçekleşti. Bu sırada, Mehmet B. idaresindeki 06 DLD 57 plakalı tırın, önündeki tırı sollama çabası içerisinde ona arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Kazanın şiddetiyle her iki sürücü de araçlarında sıkıştı.

aw143564-01.jpg

Kaza haberinin alınması üzerine, olay yerine hızla jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda araç içerisinden çıkarılan Mehmet B. ve 49 yaşındaki Mehmet Ç., olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri tarafından hemen müdahale edildi. Ancak, yapılan tüm çabalara rağmen Mehmet Ç.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı durumdaki sürücü Mehmet B. ise derhal en yakın hastaneye sevk edildi.

Jandarma ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Bu arada, kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu'nun Ankara yönünde trafik akışı, yetkililerin aldığı kontrollü tedbirlerle sürdürülüyor. Bu üzücü olay, yol güvenliği konusundaki uyarıları bir kez daha gündeme getirirken, yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar