Kütahya'da polisin baskın yaptığı bir apartman dairesinden kaçmaya çalıştılar...

Kütahya'da polisin baskın yaptığı bir apartman dairesinden kaçmaya çalıştılar...
Kütahya'da polisin baskın yaptığı bir apartman dairesinde, 1’i balkondan kaçmaya çalışan 13 kişiye 41 bin lira idari para cezası uygulandı. Öte yandan İçişleri Bakanlığı, 12-19 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 33 bin 811 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığını duyurdu.

Balkondan kaçmaya çalışırken...

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Ali Paşa Mahallesi’ndeki bir apartmanın giriş katındaki dairede kumar oynatıldığı belirlendi. Güvenlik kameralarıyla izlenen apartman dairesinde kurulan masalarda kumar oynadığı tespit edildi. Adrese yapılan baskında 1’i balkondan kaçmaya çalışan 13 kişi yakalandı.

Kimlikleri tespit edilen şüphelilere hem kumar oynamaktan hem de korona virüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle toplamda 41 bin lira idari para cezası kesildi.

trruhuki.jpg

33 BİN 811 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Kovid-19 salgınının, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla bazı uygulamaların hayata geçirildiği, bunlardan birinin de "kısmi kapanma" olduğu ifade edildi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar