Kurukahveci Mehmet Efendi'nin sahibi kimdir? Kurukahveci Mehmet Efendi kimin?

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin sahibi kimdir? Kurukahveci Mehmet Efendi kimin?
Sosyal medyanın gündeminde yer alan iddialarda Kurukahveci Mehmet Efendi'nin İsrail ordusuna destek için kahve gönderdiği iddiaları yer almıştı. Gelişme sonrası Kurukahveci Mehmet Efendi'nin sahibinden açıklama geldi. Peki Kurukahveci Mehmet Efendi'nin sahibi kimdir? İşte merak edilenler ve o açıklama...

Sosyal medyada gündem haline gelen Kurukahveci Mehmet Efendi sık sık sorgulanıyor. İsrail ordusunun Gazze'deki soykırımı sürerken, Kurukahveci Mehmet Efendi'nin İsrail ordusuna destek amaçlı kahve gönderdiği iddiaları sosyal medyada yayıldı.

Gelişme sonrası kurumun sahibinden de açıklama geldi. Peki Kurukahveci Mehmet Efendi kimin?


KURUKAHVECİ MEHMET EFENDİ KİMDİR?

İddialar sonrasında Kurukahveci Mehmet Efendi, sosyal medya üzerinden "Değerli takipçimiz, bu hassas bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. Kurukahveci Mehmet Efendi olarak böyle bir iddianın muhatabı olmadığımızı ve olamayacağımızı bilmenizi isteriz. Sevgilerimizle...." açıklamasında bulundu.


Kurukahveci Mehmet Efendi, 1871 yılında kurulan Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları Ahmet Rıza Kurukahveci ve Ortakları Adi Komandit Şti. bünyesinde üretilen Türk kahvesi, filtre kahve, espresso kahve ve kakao markasıdır.

Mehmet Efendi'nin liderliğini üstlendiği iş, 1871'de kahveyi müşterilere hazır hale getirerek başladı. Daha sonra oğulları Hasan Selahattin, Hulusi ve Ahmet Rıza Bey, aile geleneğini devam ettirdi. Aile, 1934'te "Kurukahveci" soyadını aldı. Bugün, Mehmet Efendi'nin torunları, Ahmet Rıza Kurukahveci'nin vefatından sonra şirketin yönetimini devraldı. Hulusi Kurukahveci ve Mehmet Kurukahveci, şirketi yönetiyor. Saadet Semra Göney ve Ayşe Refhan Songur ise kız kardeşleri olarak, şirket yönetiminde aktif rol almıyorlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar