Küçük kıza iğrenç şantaj! Duyanları şok etti

Küçük kıza iğrenç şantaj! Duyanları şok etti
İstanbul'da bir kişi, sosyal medyadan tanıştığı 15 yaşındaki kıza şantaj yaptı. Genç kızın durumu ailesine anlatmasından sonra ikinci kez para alma planı kuran şüpheli, geldiği adreste H.T.'nin yakınları tarafından darp edildi.

Olay dün akşam Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi''nde meydana geldi. İddialara göre 15 yaşında olan H.T. sosyal medyadan kendisini fabrikatör olarak tanıtan biriyle tanıştı. Bir süre sosyal medyadan görüşen ikili, görüntülü konuşmaya başladı. Şüpheli uygulama üzerinden görüntülü konuştuğu esnada kıyafetini çıkarıp ekran fotoğrafı aldı ve ailesine gösterme şantajıyla 5 bin lira para istediği aktarıldı.

FECİ ŞEKİLDE DÖVÜLDÜ

İddiaya göre parayı alan şüpheli, bir süre sonra H.T.’ye tekrar ulaşarak bu sefer daha fazla para talep etti. Bunun üzerine H.T., durumu ailesine anlattı. Kızın babası Fikret T. ve yakınları, buluşma noktasına giderek şüpheliyi yakaladı. Ardından şüphelinin silah çektiği sonrasında da kızın yakınları tarafından etkisiz hale getirilerek dövüldü.

SABIKALIYMIŞ

Yaşanılanlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi şantaj yaptığı iddia edilen kızın yakınlarının elinden alarak polis merkezine götürdü. Polis merkezinde yapılan araştırmada şüphelinin benzer suçlardan sabıkası olduğu belirlendi. 

Olayı tanıklık eden esnaf, "Ben o sırada dükkanda oturuyordum. Gürültüleri duyunca dışarı çıktım. 3-4 kişilik grup, bir kişiyi darp ediyordu. Ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum" dedi.

(DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar