Kripto para piyasasında deprem! Anlaşmadan çekildi

Kripto para piyasasında deprem! Anlaşmadan çekildi
Kripto para piyasasında uzun süredir düşüş yaşanıyor. Kripto para piyasasında endişeli bekleyiş sürüyor. 'Önemli bir likidite sıkışıklığı’ yaşadığını açıklayan FTX, rakibi Binance ile bir kurtarma anlaşması yaptığını duyurmuştu. Binance yetkilisi, anlaşmadan çekildiklerini duyurdu. 

KRİPTO PARA PİYASASINDA DEPREM! ANLAŞMADAN ÇEKİLDİ

Kripto para borsası FTX yaşadığı sorunların ardından önce Binance’la kapışmış, ardından Binance da FTX’i satın alacağını açıkladı. Bir Binance yetkilisi anlaşmadan çekildiklerini açıkladı.

Binance yetkilisi, Wal Street Journal’a yaptığı açıklamada “Umudumuz FTX müşterilerinin likidite sağlamasına destek olabilmekti, ancak sorunlar bizim kontrolümüz veya yardım etme yeteneğimiz dışında” diyerek anlaşmadan çekildiklerini duyurdu.

Reuters’ta yer alan habere göre, FTX üzerindeki kargaşa kripto fiyatlarını vurdu. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin , en son günde yüzde 13 düşüşle 16.277 dolardan işlem görüyordu.

BITCOIN, ETHEREUM VE ALTCOIN’LERDE SON DURUM NE?

Coingecko''da yer alan verilere göre depremin ardından piyasalarda toparlanma görüldü. Saat 10.00 itibarıyla piyasalar yüzde 3.5 yükselerek 907 milyar doları geçti. 

Bitcoin ise son 24 saatte yüzde 3.2 değer kazandı. BTC''nin fiyatı 17 bin 277 dolara çıkarken piyasa hâkimiyeti ise yüzde 36.55 seviyelerinde.

Ethereum ise yüzde 7 değer kazandı. ETH''nin fiyatı 1265 doları aştı.

Ripple ve Dogecoin cephelerinde de yükseliş görüldü. XRP''nin fiyatı yüzde 5 yükselerek 38.9 cent olurken, DOGE ise yüzde 3.3 değer kazancıyla 8.8 centi geçti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar