KPSS şartı aranmıyor! TCDD çok sayıda personel alacak

KPSS şartı aranmıyor! TCDD çok sayıda personel alacak
TCDD'nin yüzlerce kişiyi bünyesinde istihdam edeceği personel alım ilanı Resmî Gazete'de yayımlandı. İşte tüm detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün (TCDD), 114 işçi alımı ilanı Resmî Gazete'de yayımlandı.

İlanda işçi alımları için KPSS şartı aranmayacağı ve iki farklı meslek grubu için başvuruların kabul edileceği bildirildi.

TCDD, toplamda 13 kaynakçı, 86 makine bakımcısı ve 15 makine teknisyeni olmak üzere 114 işçi alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda, 13 kaynakçı pozisyonu için KPSS şartı aranacakken, makine bakımcısı ve makine teknisyeni (motor tamircisi) pozisyonları için KPSS şartı aranmayacak.

TCDD'nin iş yerlerine yapılacak alımların detayları, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 30 Ekim-3 Kasım döneminde duyuracak.

İş ilanları, evrak teslim tarihi, yer bilgileri ve sınav süreçleri ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için TCDD'nin resmi internet sitesi "Duyurular" bölümünü ziyaret gerekmekte.

Belirtilen şartları taşıyan ve TCDD bünyesinde çalışmak isteyen işçiler, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, İzmir, Kocaeli, Malatya ve Sivas illerinde görevlendirilecekler. Başvuru ve sınav süreçleri TCDD'nin resmi internet sitesinde duyurulacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar