Kova burcu yeniayı gümbür gümbür geliyor! Astrolog Özlem Recep 12 burcun başına gelecekleri tek tek açıkladı

Kova burcu yeniayı gümbür gümbür geliyor! Astrolog Özlem Recep 12 burcun başına gelecekleri tek tek açıkladı
Kova burcunu heyecanlı bir dönem bekliyor. Bugün gerçekleşecek olan Kova Yeniayı, astroloji uzmanı Özlem Recep tarafından incelendi. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için Kova Yeniayı'nın etkileri neler olacak?

Astrolog Özlem Recep, Kova Yeniayı'nın hayatlarımızda derin değişimlerin habercisi olabileceğini belirtiyor. Peki, 10 Şubat'ta gerçekleşecek olan bu astrolojik olayın etkileri nasıl hissedilecek?

Bugün saat 01:28'de Kova Burcu'nda önemli bir Yeniay yaşanacak. Kova Yeniayı, cesaret edemediğimiz ancak değişmesini istediğimiz konulara destek olurken, bu süreçte yapacağımız seçimler bizi gelecekte zirveye taşıyacak.

Avrupa Birliği'nin içinde bulunduğu dönemde, İngiltere, İtalya ve diğer Avrupa ülkelerinde önemli olayların gelişeceği bir döngü yaşanabilir.

Finansal konularda yatırım tavsiyesi vermemekle birlikte, yabancı para birimlerinde artış yaşanabilir ve altın fiyatlarında yükseliş görülebilir.

Sağlık açısından, bağırsak parazitleri, baldır ve damar sıkıntıları gibi konular gündeme gelebilir.

PEKİ BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

KOÇ BURCU

Sevgili Koç, Yeniay enerjisiyle birlikte ilk üç gün borçlarını, kişisel alanını ve hatta sağlık konularını ele alabilirsin. Özel hayatındaki ilişkilerde birbirinize daha fazla yaklaşırken, geçmiş ve gelecek arasında tereddütler yaşayabilirsin. Ancak kariyer ve maddi konularda destekleyici bir atmosfer seni bekliyor olacak. Hayallerin gerçekleşirken artık seni olumsuz etkileyen her şeyden uzaklaşma zamanı geldiğini fark edebilirsin. 20 Şubat'ta iş ve yerleşim konularında yeni kararlar alırken, ilişkilerde dengeyi sağlamak zorunda kalabilir ve önemli bir yol ayrımına gelebilirsin.

0x0-yeni-ay-ne-zaman-saat-kacta-yeni-ay-hangi-burcta-burclara-etkileri-neler-olacak-1630934826833.webp

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa, Yeniay enerjisiyle birlikte ilk üç gün ilişkilerin ön planda olacak. Hayatındaki kişiyle kaderi belirleyici kararlar alabilirsin. Medya, tanıtım ve işbirlikleri gibi konularda hızlanacağın ve destekleneceğin bir süreç içine girebilirsin. Kova Yeniay'ı, kariyerle ilgili süreçlerini hızlandırabilecek zorlu ancak alt yapıyı oluşturabileceğin enerjilerle dolu. 20 Şubat'tan itibaren taşlar yerine oturacak ve iş, sözleşme ve tanıtım gibi konular gündemini işgal edecek.

4-10022024ec7f4148.webp

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, Yeniay enerjisiyle birlikte ilk üç gün iş hayatın ve günlük koşturmacaların ön planda olacak. Sağlığına daha fazla özen göstermek isteyebilir ve ev işlerinde sana yardımcı olacak biriyle anlaşabilirsin. Büyük miktarda para girişi söz konusu olabilir. Kova Yeniay'ı seni seyahatlere hazırlıyor. Büyük etkiler yaratacak projelere girişebilir ve yurtdışı planları için harekete geçebilirsin. İlahi bir rehberlik hissiyle duaların kabul olduğu bir süreç yaşayabilirsin.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç, Yeniay enerjisiyle birlikte ilk üç gün aşk hayatın hareketleniyor olacak. Ayrıca çocuklarının hayatında da değişiklikler yaşanabilir. Kova Yeniay'ıyla birlikte maddi konular ve sağlık konuları önem kazanacak. Sağlıkla ilgili sorunları çözmek adına minik operasyonlar geçirebilir ve iyileşme sürecine girebilirsin. 20 Şubat'tan itibaren ilişkilerinde yeni bir döneme hazırlanırken, ev alım-satımı gibi kararlar da alabilirsin.

164621577538kartinki-10022024dc954819.webp

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan, Yeniay'ın ilk üç günü ailevi ve ev içi konularla ilgili olabilir. Eğer bir sağlık sorunu yaşıyorsan, iyileşme döneminde olabilirsin. Bu süreçte iş hayatında avantajlı bir dönem geçirebilirsin. Kova Yeniay'ı, ilişkilerini etkiliyor olacak. Evlilik veya flört ilişkilerinde önemli kararlar almak zorunda kalabilirsin. 20 Şubat'tan itibaren, hayatındaki önemli dönüşümlere hazırlıklı olmalısın.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak, Yeniay enerjisiyle birlikte ilk üç gün kısa yolculuklara çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilirsin. İtiraflar duyabilir ve yakın arkadaşlarınla derinlemesine iletişim kurabilirsin. Özel hayatında şanslı bir döneme giriyorsun ve taşlar yerine oturacak gibi görünüyor. Sağlık ve iş alanlarında da yeni fırsatlar seni bekliyor. Özellikle yeni bir iş bulma konusunda şanslı olabilirsin.

yeni-haber-basligi-4bdaa906.jpg

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi, Yeniay enerjisi maddi konularında artış yaşamanı sağlayabilir. Ailenden destek alabileceğin bir süreçtesin ve aşk hayatında hareketlenmeler olabilir. Ancak ilişkide bazı gizli konuları göz ardı etmemen önemli. Evlilik kararı alıyorsan maddi dengeyi sağlamak için dikkatli olmalısın. Kariyerinde ise netleşmeler yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep, Yeniay enerjisiyle birlikte görünümün ve dış görünüşün için operasyonel süreçler geçirebilirsin. İş konularında destekleniyorsun ve ev alım satımı gibi büyük kararlar alma zamanın gelebilir. Eğer hamile kalmak istiyorsan bu süreçte destekleniyorsun. Ancak hukuksal süreçler ve aile içi konularında dikkatli olmalısın, çünkü netleşmeler yaşanabilir.

YAY BURCU:

Sevgili Yay, Yeniay enerjisiyle birlikte bilinçdışınla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsin. Maddi anlamda destekleniyorsun ve kariyerinde yeni fırsatlar doğabilir. Kısa yolculuklara çıkabilirsin ancak iş konularında bazı zorluklarla karşılaşabilirsin. Özel hayatında önemli bir dönemeçten geçiyorsun ve bazı gerçeklerle yüzleşebilirsin.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak, Yeniay enerjisiyle hayallerinle ilgili destekleniyorsun. Maddi konularda dikkatli olmalı ve özel hayatındaki değerleri göz ardı etmemelisin. İş hayatında ev değişikliği gibi kararlar alabilirsin ancak bu süreçte eski ilişkilerle de yüzleşebilirsin.

Her bir burcun önümüzdeki günlerde farklı konularda değişim ve gelişim yaşayacağı göz önünde bulundurularak, bu enerjileri en verimli şekilde kullanmak önemli olacak.

KOVA BURCU

Kova: Değerli Kova, Yeniay'ın ilk üç gününde kariyerin için önemli bir odaklanma süreci yaşanacak. İş alanında fırsatlar belirmeye başlayacak ve sağlık sorunlarınız varsa tedavi süreçlerine başlamak için uygun bir zaman olacak. Kova Yeniay'ı, seni yeniliklere hazırlayacak ve bu süreç, bazen zorlayıcı olsa da ayakta kalman için gerekli olan bir dönem olacak. Kendi imajında, bakımında ve tarzında değişiklikler yaşaman da olası. 20 Şubat'tan itibaren, uzun süredir kapalı kalan iş fırsatları yeniden açılacak ve hayatında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin.

BALIK BURCU

Balık: Değerli Balık, Yeniay'ın ilk üç gününde manevi destekler seninle olacak. Uzak seyahatler gündemindeyken, bu seyahatler belki de senin bakış açını değiştirecek zorluklarla dolu olabilir. Kova Yeniay'ı, seni içsel bir keşif yolculuğuna hazırlıyor olabilir. Kendi iç sesini dinleyecek, derin soruların cevaplarını arayacak, sanatsal yönlerini geliştirecek ve hayatından bazı insanları çıkaracaksın. 20 Şubat'tan itibaren, özel hayatında bazı kararlar alma konusunda ikilemler yaşayabilirsin. Ancak bu kararları verirken geleceği göz önünde bulundurmalısın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar