Korku dolu anlar: Otoyola uçak düştü! Ölü ve yaralılar var

Korku dolu anlar: Otoyola uçak düştü! Ölü ve yaralılar var
Florida eyaletindeki bir otoyola düşen küçük jet uçağı alevler içinde kalırken, uçaktaki beş yolcudan ikisi yaşamını yitirdi.

Florida'nın güneybatısındaki I-75 otoyolunun güney şeridine düşen Bombardier Challenger 600 tipi jetten yükselen koyu dumanlar, çevreye yayılarak gökyüzünde belirginleşti.

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından yapılan açıklamada, özel bir jetin 5 yolcu taşıdığı ve kazanın nedeninin yerel yetkililerle birlikte araştırıldığı ifade edildi.

aw138863-01.jpg

Collier İlçe Şerif Ofisi, kazada iki kişinin yaşamını yitirdiğini doğruladı ancak uçaktaki kişilerin kimliği hakkında detay verilmedi.

Olay yerine hızla müdahale eden otoyol devriyeleri, uçağın Ohio'dan Florida'nın Fort Lauderdale kentine gitmekte olduğunu belirtti.

sss-jwsb.webp

Bölgedeki Hava Trafik Kontrol Kurumu, ellerindeki ses kayıtlarında, pilotun Naples kontrol kulesine her iki motorunu da kaybettiğini ve havaalanına iniş yapamayacağını bildirdiğini açıkladı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, hâlâ alevler içinde yanan uçak enkazına havadan ve karadan müdahale eden yetkililerin çabaları görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar