Koray Aydın kazandığı takdirde yapacağı ilk işi açıkladı: Partimizi hep birlikte güçlendireceğiz

Koray Aydın kazandığı takdirde yapacağı ilk işi açıkladı: Partimizi hep birlikte  güçlendireceğiz
İYİ Parti'nin 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak Büyük Kurultay'ında Genel Başkan Adayı olan Koray Aydın, kazandığı takdirde yapacağı ilk işi açıkladı.

"Hür ve müstakil" siyaset iddiasıyla 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne giren ancak büyük hüsran yaşayan İYİ Parti’de seçim sonrası dikkat çeken gelişmeler yaşandı.

Seçimin ardından sonuçları değerlendiren Genel Başkan Meral Akşener, seçimli olağanüstü kurultay kararı aldı.

Daha sonra Akşener, "Seçim sonuçları kapsamında ödediğimiz ve ödediğim bedele razıyım" ifadesini kullanarak, 27 Nisan'da yapılacak Kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu.

Akşener’in açıklaması sonrası partide 5 yıl boyunca Teşkilat Başkanlığı görevini yürütmüş ve şu anda Grup Başkanı olan Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın genel başkanlık için adaylığını ilan etti.

Gözler kıyasıya rekabetin yaşanacağı 27 Nisan’daki Kurultay’a çevrilmişken, genel başkan adaylarından dikkat çeken açıklamalar art arda geliyor.

koray-aydin.jpg

KORAY AYDIN'DAN İDDİALI ÇIKIŞ

İYİ Parti'nin kuruluş aşamasında yer alan ve 2022'ye kadar Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenen TBMM Grup Başkanı Koray Aydın'ın’ın Akşener'in doğrudan aday olmadığı kurultayda delege üzerinde baskın gelebileceği düşünülürken, Aydın’dan çarpıcı bir çıkış geldi.

Sosyal medya hesabında yayınladığı video mesajda, partiden istifa eden çok sayıda ismi genel başkanlığa geldiği takdirde yeniden partiye kazandıracağını belirten Aydın, “İstifa etmiş dava arkadaşlarımız ile tek tek iletişim sağlayacak, onları dinleyecek ve yeniden partimize davet edecek bir komisyonu en kısa sürede kuracağım.” ifadelerini kullandı.

“Siyaset gönül kırma işi değildir” diyen Aydın, siyasetin gönüller yapma ustalığı olduğunu belirterek, “Davetimize icabet eden arkadaşlarımız ile yeniden yol yürüyeceğiz, kabul buyurmayanlardan da geri dönüşler alacak, onlardan da ders çıkaracağız” diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar