Köpek sevme kavgası karakolda bitti

Köpek sevme kavgası karakolda bitti
Kuşadası'nda, iddiaya göre alkol almış olduğu öne sürülen iki kadın ve iki erkek ile bir adam arasında köpeğin sevilmesiyle başlayan bir anlaşmazlık, hızla şiddetli bir kavgaya dönüştü ve güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün Kuşadası ilçesindeki marina yakınındaki halk plajında saat 19.00 civarında gerçekleşti. İddiaya göre, İzmir'den Kuşadası'na Ramazan Bayramı tatili için gelen M.G., B.G., K.G. ve Ö.C.B. adlı iki kadın ve iki erkek, plajda alkol aldıktan sonra çevreye rahatsızlık vermeye başladı.

Plajda bulunanlar sürekli uyardıktan sonra, şüpheliler daha sonra yol üzerindeki E.Ç.'nin köpeğini sevmek istedi. Ancak, E.Ç.'nin izin vermemesiyle, iki taraf arasında sözlü bir anlaşmazlık çıktı. Kısa sürede, çevredeki insanların da karışmasıyla tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve plajın olduğu caddeye taştı. Bu sırada, kafeye sığınmaya çalışan E.Ç., kendisini takip edenler tarafından darp edildi. İhbar üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kafenin güvenlik kameralarına yansıyan olayda, polis kavgayı ayırmak için biber gazı kullandı. M.G., B.G., K.G. ve Ö.C.B. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

aw181100-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar