Kontrolden çıkan otomobil restorana daldı

Kontrolden çıkan otomobil restorana daldı
Maltepe'de meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek bir restorana daldı. Kaza sonucu sürücü hafif şekilde yaralanırken, restoranda bulunan vatandaşlar olayı yara almadan atlattı.

Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Caddesi üzerinde saat 23.30 sıralarında gerçekleşen kaza, 34 CVC 493 plakalı otomobilin aşırı hız ve direksiyon hakimiyetinin kaybı sonucu meydana geldi.

Otomobil, cadde üzerinde bulunan bir restoranın girişine çarparak içeri girdi. Kazada, sürücü B.A. hafif şekilde yaralanırken, restorandaki müşteriler şans eseri can kaybı yaşamadan olayı atlattı.

maltepekazaa.jpg

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan otomobil ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Restoranda bulunan bir görgü tanığı, olay anını şu şekilde anlattı: "Araç çok süratliydi. Dubalara çarptı, oradan direk cama girdi. Ben de cam kenarına yakındım. 3 kişiydik, Allah’a şükür bizde bir şey yoktu. Kaza tek taraflıydı, dubalara çarpınca hızını alamadı dükkana girdi. Sadece sürücü hastaneye gitti. Onun da sağlık durumu iyiymiş."

Kazanın detaylarına ilişkin polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar