Komedyen Deniz Göktaş'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya şok yanıt

Komedyen Deniz Göktaş'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya şok yanıt
Komedyen Deniz Göktaş, yaptığı bir paylaşımın ardından kendisine destek veren Rasim Ozan Kütahyalı’ya “Abi ben seni hiç sevmiyorum. Senin tarafından övülmek de günümü mahvetti” yanıtını verdi.

Komedyen Deniz Göktaş, Twitter’daki son paylaşımlarının ardından Vedat Özdemiroğlu tarafından engellenmesini ve Nagehan Alçı tarafından RT edilmesini gündeme getirdi.

Göktaş, “Heyecanla uykusuz okuyan 13 yaşındaki küçük Deniz'e bugünü anlatmak çok zor olurdu. Vedat Özdemiroğlu tarafından bloklanıyor, nagehan alçı tarafından RT'leniyorum. Olmaz olsun böyle ülke de meslek de...” ifadelerini kullandı.

deniz-goktas.jpg

Göktaş’ın bu ifadelerinin ardından paylaşımı alıntılayan Rasim Ozan Kütahyalı, Deniz Göktaş’a destek vererek “Hahaha :) Çok zeki ve hakiki bir komedyen bu Deniz Göktaş. Videolarını izledim. Böyle özgürlükçü muhalif genç komedyenler bizleri yerin dibine sokun ve mizahla paramparça edin, mahvedin. Ama yeter ki tek bir tenkitle sizi bloklayan şu sol görünümlü faşizme karşı da uyanık olun” dedi.

"SENİN TARAFINDAN ÖVÜLMEK GÜNÜMÜ MAHVETTİ"

Deniz Göktaş, kütalyalı’nın paylaşımının altına çok konuşulacak bir yanıt vererek “Abi ben seni hiç sevmiyorum. senin tarafından övülmek de günümü mahvetti. yeniden, lanet olsun böyle düzene...” dedi.

İşte ikili arasındaki o konuşma:

rok.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar