Kocaeli’de cezaevinde çocuk koğuşundaki cinsel istismarda yeni detaylar ortaya çıktı! İdrar içirip kemerle darp etmişlerdi

Kocaeli’de cezaevinde çocuk koğuşundaki cinsel istismarda yeni detaylar ortaya çıktı! İdrar içirip kemerle darp etmişlerdi
Kocaeli’de çocuk koğuşunda detayları mide bulandıran cinsel istismar davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Kocaeli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan 17 ve 18 yaşlarındaki S.T. ile M.D. 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradıklarını iddia etmişti. Skandal olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Yargılama sonucunda 4 sanığa 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezaları verildi.

cezaevinde-cocuk-kogusundaki-istismarda-5-gardiyana-da-3-yila-kadar-hapis-talebi-3085-dhaphoto2.jpg

Olayın ardından görevli infaz koruma memurları Ahmet Ö., Ahmet S., Murat Ş., Ömer Ç. Ve Samet K. hakkında soruşturma başlatıldı.

cezaevinde-cocuk-kogusundaki-istismarda-5-gardiyana-da-3-yila-kadar-hapis-talebi-3085-dhaphoto4.jpg

“HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA AYKIRI”

İddianamede olayın yaşandığı gün vardiya memurlarının odaya en az iki defa girdiği, yaşanan olaylarda mağdurun yüzünde ve vücudunda meydana gelen yaralanmaları görmemelerinin hayatın olağan akışına aykırı olduğu belirtildi.

cezaevinde-cocuk-kogusundaki-istismarda-5-gardiyana-da-3-yila-kadar-hapis-talebi-3085-dhaphoto5.jpg

GARDİYANLAR İÇİN DE HAPİS CEZASI İSTENDİ

İddianamede, şüpheliler Ahmet Ö., Ahmet S., Murat Ş., Ömer Ç. Ve Samet K.'nin "Görevi Kötüye Kullanmak" suçundan ayrı ayrı 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

NE OLMUŞTU?

2022 yılı ağustos ayında Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda iddiaya göre 17 yaşındaki S.T. ile M.D. aynı koğuşta kaldıkları A.S., E.G., K.T.Ö. ve Y.Ö’nün cinsel istismarına uğradı.

İstismar S.T.'nin nakil olarak gittiği kurumda yapılan muayenede ortaya çıktı.

İki gencin cezaevinde A.S., E.G., K.T.Ö. ve Y.Ö’nün cinsel istismarına maruz kaldıklarını, kemerle darp edildiklerini, zorla ayaklarını yıkattıklarını, kendilerine masaj yaptırdıklarını, bardaktan ve pet şişeden zorla idrar içirdiklerini beyan etmesi üzerine dava açıldı. Şüphelilere 19 yıl ile 30 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezası verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar