CHP listelerinden meclise giren Gelecek Partili milletvekili Dr. Selim Temurci kimi desteklediğini açıkladı! Stüdyo buz kesti

CHP listelerinden meclise giren Gelecek Partili milletvekili Dr. Selim Temurci kimi desteklediğini açıkladı!  Stüdyo buz kesti
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci'nin "İstanbul’da Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu önde?” sorusuna verdiği cevap stüdyoyu şaşırttı.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, Farklı Açılar programında Kübra Par'ın canlı yayın konuğu oldu.

Temurci’nin "Size göre Murat Kurum’un şansı mı daha yüksek Ekrem İmamoğlu’nun mu?" sorusuna verdiği yanıt ise büyük dikkat çekti.

7777.jpg

İki favori ismin daha fazla konuşulduğunu belirten Temurci “Tabii siyaset her zaman sürprizlere açık. Ben bir tık Murat Beyin önde olduğunu düşünüyorum” dedi.

gg.jpg

“MURAT KURUM’UN DAHA ÖNDE OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM”

Temurci “Gelecek Partisi olarak AK Parti ile ittifak kurmayı düşünür müsünüz ya da onların adayına destek olmayı düşünür müsünüz?” sorusunu işe şöyle cevaplandırdı:

Gelecek Partisi, Türkiye’de her siyasi parti ile görüşüyor. Gelecek Partisi’nin yönetimi İstanbul, Ankara, İzmir, Konya konusunda siyasi partilerle görüşüyor. 20 Şubat’a kadar karar verecekler. Önümüzdeki süreçte mevcut belediye başkanının performansını İstanbullular değerlendirecek. Murat Kurum’unda performansını değerlendirecekler. Açık ifade edeyim. Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum.

ghggh.jpg

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar