Yine İzmir yine taksiciye saldırı: Arabasına aldığı kadın yüzünden dayak yedi!

Yine İzmir yine taksiciye saldırı: Arabasına aldığı kadın yüzünden dayak yedi!
İzmir'de genç bir taksi şoförü aracına aldığı bir kadın yüzünden saldırıya uğradı. Konak ilçesinde gerçekleşen saldırıda taksi şoförü yumrukların hedefi olurken o dehşet anları ise araç içi kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, 10 Şubat günü saat 00.50 civarlarında ilçeye bağlı Ferahlı Mahallesi 3513 Sokak'ta oldu. Edinilen bilgiye göre, taksi şoförü Kaya Özel (23), kendisine işaret eden bir kadını arabasına aldıktan sonra hareket etmeye başladı. Kısa bir süre sonra aracın arkasından gelen bir kişi, taksiyi durdurdu ve bir anda şoföre saldırmaya başladı. Sürücü koltuğundayken saldırganın yumruklarının hedefi olan Özel, araçtan indiğinde de yine saldırıya maruz kaldı. Daha sonra aracı ile birlikte bölgeden uzaklaşan taksici, karakola giderek kendisine saldıran kimliği belirsiz şahıstan şikayetçi oldu.

aw139539-01.jpg

SALDIRI ANI KAMERADA

Meydana gelen saldırı anı ise takside yer alan bir araç içi kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntüde, Kaya Özel'in aracına bir kadını aldığı, kadının 'Durma, devam et' dediği, daha sonra inmek için kapıya yöneldiği ve bu sırada taksi sürücüsünün durduğu, sonrasında da sürücü koltuğunun bulunduğu camdan yumruklu bir saldırıya uğradığı anlar gözüktü. Görüntülerin devamında ise genç taksi sürücüsünün araçtan aşağı indiği dışarıda devam eden tartışmadan sonra aracına binerek bölgeden uzaklaştığı o anlar görüldü.

aw139539-03.jpg

HER YERDE ARANIYOR

Taksi şoförünün olaydan sonra karakola giderek şikayetçi olmasından sonra saldırganın her yerde arandığı öğrenildi.

aw139539-06.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar