Kocaeli'de bugün okullar tatil mi? 20-21 Kasım 2023 günleri Kocaeli'de okullarda kar tatili olacak mı?

Kocaeli'de bugün okullar tatil mi? 20-21 Kasım 2023 günleri Kocaeli'de okullarda kar tatili olacak mı?
Soğuk hava ve yağışlar ülke genelini etkisi altına alırken, Kocaeli'de de fırtına ve sağanak yağış görüldü. Peki Kocaeli'de bugün okullar tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanmış olan hava durumu raporuna göre pek çok ilde kar yağışı ve soğuk hava görüldü. Okullarda gerçekleşen ara tatilin son gününde öğrenciler bugün açılacak okulları beklerken, tatil olup olmadığı da merak edildi. Peki Kocaeli'de bugün okullar tatil mi, kar tatili olacak mı?

KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana gelen yağış ve fırtına özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde görüldü. Şehirde fırtına ve soğuk hava etkisini gösterirken dün akşam saatlerinde Kartepe'ye mevsimin ilk karı yağmış oldu.

Kış turizmi ile tanınan Kartepe beyaza bürünürken, hava sıcaklığı Dilovası'nda 6 derece ölçüldü.

Kocaelide, önceki gün başlayan fırtına ve şiddetli yağış etkili olmayı sürdürdü. Olumsuz hava koşullarının etkisiyle İzmit Körfezinde vapur seferleri iptal edildi.

20 Kasım Pazartesi günü Kocaeli'de kar tatili hakkında henüz bir valilik açıklaması gelmedi. Ancak konu hakkında bir açıklama geldiğinde sayfamızda yer vereceğiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar