Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu mu değişecek?

Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu mu değişecek?
Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularından Settar Tanrıöğen'in rahatsızlığı nedeniyle diziye veda edeceği yönündeki söylentilere Yapımcı Faruk Turgut cevap verdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, dizinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi ve tedavisinin yoğun bakımda devam etmesi üzerine ortaya atılan senaryo değişikliği iddialarına açıklama getirdi. ODATV'den Gözde S. Kadıoğlu'ya yapılan bir röportajda Turgut, iddiaların doğru olmadığını vurgulayarak, dizinin senaryosunun normal akışında devam ettiğini belirtti.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde olduğu gibi, önümüzdeki haftalarda da Settar Tanrıöğen'in sahnelerinin yer alacağını ifade eden Turgut, senaryonun önceden çekildiğini ve Tanrıöğen'in normal odaya çıkmasının beklendiğini açıkladı. Turgut, Settar Tanrıöğen'in sağlık durumunun iyileşme sürecinin takip edileceğini ve herhangi bir senaryo değişikliği veya diziyle ilgili kararın henüz alınmadığını söyledi.

Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesinin ardından 2 kez ameliyat edildiğini ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini hatırlatan Turgut, güncel bilgileri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceklerini belirtti. Turgut, dizinin geleceğiyle ilgili net bir kararın henüz olmadığını ve durumun gelişmelerine göre değerlendirileceğini ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar