Kerem Kınık AKP’den milletvekili aday adayı olacak!

Kerem Kınık AKP’den milletvekili aday adayı olacak!
Skandalların son günlerdeki tek adresi Kızılay’da bomba bir kulis iddiası ortaya atıldı. Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın AKP’den milletvekili adayı olmak için çalışma yürüttüğü iddia edildi.

Binlerce depremzede soğukta biçare çadır beklerken çadır ve gıdaları para ile satan Kızılay’a ilişkin yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın Malatya’da AKP’den milletvekili adayı olmak için çalıştığı iddia edildi.

Birgün''den İsmail Arı''nın haberine göre; Kerem Kınık’ın yaklaşık iki aydır AKP’den milletvekili adayı olmak için çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Kulislerdeki iddialara göre, Kerem Kınık dokunulmazlık zırhına bürünmek için vekil olmak istiyor. Çünkü Kınık hakkında çok fazla usulsüzlük ve yoksuzluk dosyası ile savcılığı suç duyurusunda bulunulduğu biliniyor. Hem Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na para aktarılması skandalı hem de çadır satılması skandalı ile ilgili de Kınık hakkında onlarca suç duyurusunda bulunulmuştu.

Ayrıca Kızılay içerisindeki Kınık’ın imzasının olduğu birçok işlemin de usulsüz olduğu belirtiliyor. 2015 yılından beri Kızılay’ı yöneten Kınık hakkında gelecek günlerde daha fazla bilgi ve belgenin de ortaya çıkacağı konuşuluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar