Kırıkkale’de kreşte öğretmen 2,5 yaşındaki çocuğu savurup kafasını yardı

Kırıkkale’de kreşte öğretmen 2,5 yaşındaki çocuğu savurup kafasını yardı
Kırıkkale'de özel bir kreşte öğretmeni tarafından kolundan tutularak savrulan 2,5 yaşındaki çocuğun kafası yarıldı.

2,5 yaşındaki oğulları Hasan Efe Kuşdoğan'ın kafasından yaraladığını gören aile güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde hayatının şokunu yaşadı.

aw167958-01.jpg

SAVURMADIK ELİNDEN TUTTUK DEDİLER

Hasan Efe'nin babası Hasan Kuşdoğan yaşadıkları korkunç anları şu sözlerle aktardı: Kamera görüntüsü onlara göre yanlış yansıyormuş. Bize, kamera görüntüsünde bizim iteklediğimiz gözüküyor ama iteklemedik. Biz savurmadık, elinden tuttuk dediler.

aw167958-02.jpg

“ÇOCUĞUMUZU ORAYA DÖVÜLSÜN DİYE GÖTÜRMEDİK”

Olayın ardından kreş yetkililerinin acil müdahalede bulunmadığını ifade eden Kuşdoğan "Kolundan savrulduktan sonra masaya çarpan çocuğumuz yaklaşık bir saat boyunca hiçbir müdahale almadan bekletildi. Bu sonuçta 2,5 yaşında, 32 aylık bir çocuk. Konuşamayan kendini ifade edemeyen bir çocuk. Biz oraya çocuğumuzu ne dövülsün diye ne de savrulsun diye götürdük. Ama sonuç bu" dedi.

aw167958-03.jpg

DARBEYİ KAFADAN ALDI

Hasan Efen'in annesi Özlem Kuşdoğan ise yaşadıkları şoku şu sözlerle dile getirdi: Kamera kayıtlarını izlediğinizde insanın çılgına dönmemesi imkansız bir durum. Darbeyi kafadan aldı, kafa en riskli bölge.

aw167958-04.jpg

Olayın ardından aile adaletin sağlanması için gerekli adımları atacaklarını ve çocuklarının güvenliği için mücadelelerine devam edeceklerini belirtti. Kreş yetkilileri ise olayı farklı bir açıdan yorumlayarak savunma yapmaya çalıştı.

aw167958-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar