Kim Kardashian dünyanın en ünlü dizisine oyuncu oluyor

Kim Kardashian dünyanın en ünlü dizisine oyuncu oluyor
Reality şov yıldızı Kim Kardashian “Amerikan Horror Story” dizisinde oyuncu olacak.

Reality şov yıldızı, sosyal medya fenomeni ve girişimci Kim Kardashian, "American Horror Story" dizisinin 12''nci sezonuna dahil oluyor. 42 yaşındaki Kardashian, dizide, özellikle kendisi düşünülerek yazılmış bir rolde yer alacak. Kardashian''ın rolü, Halley Feiffer tarafından kaleme alınacak ve ünlü yıldız, Emma Roberts ile birlikte rol alacak.

“KIM İÇİN ÜRKÜCÜ BİR ROL”

Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Ryan Murphy, The Hollywood Reporter''a yaptığı açıklamada, "Kim, dünyanın en büyük ve en parlak televizyon yıldızları arasında yer alıyor ve onu American Horror Story ailesine davet etmekten heyecan duyuyoruz" dedi.

"Halley Feiffer, özellikle Kim için eğlenceli, şık ve nihayetinde ürkütücü bir rol yazdı" diyen Murphy, "Bu sezon iddialı ve şimdiye kadar yaptığımız hiçbir şeye benzemiyor" ifadesini kullandı.

Murphy ve Kardashian''ın arkadaş oldukları biliniyor. Dizi yaratıcısının, Kardashian''ın 2021''de yaptığı Saturday Night Live''daki sunuculuğunun iyi karşılanmasından etkilendiği söyleniyor.

Kardashian''ı dizi dünyasındaki bu ilk çıkışıyla ilgili, ikilinin geçen yaz konuşmaya başladığı öğrenildi.

Kim Kardashian ve Emma Roberts''ın rolleriyle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor.

Kardashian daha önce oyunculuk yapmış olsa da, bu onun bugüne kadarki en yüksek profilli dizi oyunculuğu girişimi olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar