Kılıçdaroğolu, Trabzon’dan seslendi!

Kılıçdaroğolu, Trabzon’dan seslendi!
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğolu, Trabzon’da önemli açıklamalar yaptı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğolu, Trabzon’da Millet Buluşması''nda konuştu. 

 Kılıçdaroğlu''nun açıklamalarında öne çıkanlar şöyle: 

Ekrem başkan, İstanbul''u hem Gazi MustAfa Kemal Atatürk''ün hem Fatih Sultan Mehmed''in öngördüğü İstanbul yapacak, buna inanıyorum. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görevini yapacak. Tüm bürokratik engelleri kaldıracağım.

Bu ülkede kavgadan bıkmadık mı? Artık başı açık, başı kapalı diye kadınları ayırdık, bıkmadık mı? Trabzon''a söz, Türkiye''ye söz bitireceğim ayrımcılığı. 85 milyonu kucaklaştıracağım, birlikte olacağım. Güzel Türkiye''ye yeniden inşa edeceğim. Hayatın her aşamasında göreceksiniz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye''yi inşa edeceğiz.

Allah nasip eder Cumhurbaşkanı seçildiğimde emeklilerin hesabına 15 bin lira yatacak. Bay Kemal o paraların tamamını bulacak. Beşli çeteye, uyuşturucu baronlarına, 5-6 yerden maaş alanlara var; emekliye yok. Yemezler. 418 milyar dolarlık hortum var. O paranın tamamını alacağım ve bu milletin cebine koyacağım.

Uluslararası mahkemelerden nasıl davaları kazanırsın?'' diyorlar. Onlar benim devlet adamı olduğumu bilmiyorlar. Bütün avukatları, akademik dünyanın önde gelen isimleri çağırdım, konuştum. Davaları açacağız paralar gelecek. Malvarlıkları var, kuruşu kuruşuna biliyorum. Hiç endişe etmeyin.

Ayrıntılar hazırlanıyor...  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar