Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecinde sahaya inmemesinin nedeni ortaya çıktı

Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecinde sahaya inmemesinin nedeni ortaya çıktı
Gazeteci Şaban Sevinç, tv100 canlı yayınında CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kurultay sonrası genel başkanlık koltuğunu kaybetmesiyle birlikte Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da kendisine bir ofis kiralayarak çalışmalarına devam etme kararı almıştı.

Gazeteci Şaban Sevinç, TV100'de yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun ofisinde CHP'nin yerel seçimlerdeki başarısızlığını beklediğini ve yeniden genel başkanlık için çalıştığını iddia etti.

Sevinç, Kılıçdaroğlu'nun ofisinde, parti içi gelişmelerle ilgili kulislerin yapıldığını söyledi.

“Kemal Beyin Ankara'daki çalışma ofisi maalesef dedikodu ofisine dönüştü” diyen Sevinç, şunları söyledi: “CHP eski genel başkanları zamanında tüm enerjileriyle partilerine destek verdiler, örneğin Deniz Baykal bütün etkisiyle partisinin refarandumda hayır kampanyasında destek verdi. Hikmet Çetin, Murat Karayalçın... Ancak Kemal Bey ofisinde oturdu ve adeta bir paralel genel merkez gibi çalıştı.”

"CHP SEÇİMDEN YENİLGİYLE ÇIKACAK"

Kılıçdaroğlu’nun Ankara’adaki ofisinde yaşananları anlatan Sevinç, “31 Mart seçimini kaybedecekler başta Ekrem İmamoğlu İstanbul'u kaybedecek başka iller de gidecek CHP seçimden yenilgiyle çıkacak ve kurultay çalışması başlatacağız şeklinde konuşmalar yaşandı” ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU SEÇİMİ KAYBEDİYORLAR DEMİŞ”

Kılıçdaroğlu’nun bu sonuçlarla büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını düşündüğünü ifade eden Sevinç, aldığı kulis bilgilerini şöyle aktardı: “Kulis bilgisine gelince; 19 Mart günü İhsan Akdemir adlı emekli bir gazeteci arkadaşımız Kemal Beyi çalışma ofisinde ziyaret ediyor ve şöyle bir diyalog geçiyor:

"Neden CHP'nin adaylarına destek vermiyorsunuz? Sahada sizin de sevdiğiniz adaylara destek vermenizi beklemezler mi şeklinde bir soru soruyor

Kemal Kılıçdaroğlu da 'sahaya inersem yenilgiyi bana yüklerler, seçimi kaybediyorlar' demiş”

Gazeteci arkadaşımızdan Kurultayı nasıl kaybettiniz? Neden böyle oldu? diyor

Para ya para diyor, bunu Özgür Beye de söyledim sen de dikkat et dedim. Ekrem İmamoğlu'na dikkat et diye Özgür Özel'e de söyledim diyor.

Delegelerin parayla alındığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Değişim değişim dediler bir tek ben değiştim diyor Kılıçdaroğlu...

İhsan Bey 'Peki ne olacak parti?' diye soruyor

Merak etme geliyoruz yanıtını veriyor.

Bu sırada yanlarında Kılıçdaroğlu'na destek veren iki milletvekili de var. "

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar