Kılıçdaroğlu seçim gecesi ilk kimi arayıp tebrik etti: Dikkat çeken Binali Yıldırım detayı

Kılıçdaroğlu seçim gecesi ilk kimi arayıp tebrik etti: Dikkat çeken Binali Yıldırım detayı
31 Mart'taki yerel seçimlerinde birinci parti konumuna yükselen ve Ankara, İstanbul gibi kritik kentleri kazanan CHP'de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim zaferinin ardından ilk kimi arayıp tebrik ettiği ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen yerel seçimlerde önemli bir başarı elde etti. Ankara ve İstanbul gibi kritik büyükşehirleri kazanan CHP yanı zamanda seçimlerden birini parti olarak çıkmayı başardı.

Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu, büyük bir farkla seçimi kazanarak CHP'nin zaferini taçlandırırken, CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, Kılıçdaroğlu, seçim akşamı ilk olarak Mansur Yavaş'ı telefonla arayarak tebrik etti. Ertesi gün ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kutladı.

Saymaz, seçim üzerinden altı gün geçmesine rağmen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aramadığını belirtti.

1560962026861-untitled-1.jpg

BİNALİ YILDIRIM'DAN TEBRİK TELEFONU

Saymaz, öte yandan 2019 yerel seçimlerinde İmamoğlu'nun AKP'li rakibi Binali Yıldırım da İmamoğlu'nu arayıp tebrik ettiğini vurguladı.

1072550156-0-0-1574-1182-1920x0-80-0-0-654d00d3cc382ef9f4b67a1761019ae8.jpg

İMAMOĞLU BENİ ARAMADI DEMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu seçimin ardından KRT TV'de Zübeyde Sarı'nın konuğu olmuş ve kendisi ile İmamoğlu arasındaki gerginlik iddialarına yanıt vermişti.

Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun seçim sonuçlarının ardından kendisini aramadığını söylemişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar