Kemal Kılıçdaroğlu: Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur!

Kemal Kılıçdaroğlu: Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur!
Gaziantep’te esnaf ziyareti yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşa seslenerek “Bir devlet, bir kişiye teslim edilemez. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’ten vatandaşa seslenerek sandık mesajı verdi. Kılıçdaroğlu “Bir şey istiyorum. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarında öne çıkan ifadeler şöyle:

“Bir şey istiyorum; sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Türkiye yeni bir sürece girdi. Artık bu kadar acıyı bu toplumun çekmemesi lazım. Siyasetçinin, halkına hesap vermesi lazım. Bir devlet, bir kişiye teslim edilemez. Dünyanın hiçbir ülkesinde de bir devlet bir kişiye teslim edilmiş değildir. Bir kişiye teslim edilen devletin sonu gelmiştir. Biz; beraber, akılla, mantıkla, liyakatle, adaletle devleti yöneteceğiz… Her birimizin, sandığa giderken elini vicdanına koyup oyunu kullanması lazım. O çerçevede oy kullanırsanız Türkiye’de yeni bir ufuk açılacak. Herkesin güler yüzlü olmasını isterim. Zulmü bitireceğiz, hiç endişe etmeyin. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar