Kemal Kılıçdaroğlu: Zıvanadan çıktılar, devletin işleyişini değiştirmemiz lazım!

Kemal Kılıçdaroğlu: Zıvanadan çıktılar, devletin işleyişini değiştirmemiz lazım!
Partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Zıvanadan çıktılar, devletin işleyişini değiştirmemiz lazım” diyerek tepki gösterdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Depremi ele alan Kılıçdaroğlu “İktidarı değiştireceğiz orası kolay, ama hepimiz biliyoruz ki değişim bir iktidarı değiştirmekten büyük olmalı. Zihniyeti değiştirmemiz lazım. Zıvanadan çıktılar, devletin işleyişini değiştirmemiz lazım” dedi.

CHP Grup Toplantısı, Maraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden yurttaşlar için saygı duruşu ile başladı.

Kılıçdaroğlu''nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

Ey halkım sen daha iyi olmayı hak etmiyor musun? Halkının derdini koşamayan bir devleti toplamaya çalışmayacak mıyız? İkinci yüzyılda daha iyi bir şey istemeyecek miyiz? O zaman net konuşmamız lazım. Gözyaşlarınızın gözlerinizi bulandırmasına izin vermeyin. İktidarı değiştireceğiz orası kolay, ama hepimiz biliyoruz ki değişim bir iktidarı değiştirmekten büyük olmalı. Zihniyeti değiştirmemiz lazım.

Nedir bu haram sevdası? Sevgili halkım elbette önce bu düzeni suçlayacağız. Çünkü bu düzeni onlar getirdi. İğneyi biraz da kendimize batırmamız lazım. Siyasete giren anormal şekilde gerçekleşiyor.

Sevgili dostlarım değişmemiz lazım. Düzenin çalışma şeklini kökünden değiştirmemiz lazım. Devletin işleyişini değiştirmemiz lazım. Siyasetin yapılma şeklini değiştirmemiz lazım. Değerlere gelince mangalda kül bırakmayan bizlerin bunu artık davranışlara yansıtmamız lazım. Her şeyi temelden değiştirmemiz lazım.

Değişime bu vahşi neo-liberal tek adam düzeninden başlayacağız. Değişim burada durmayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar