Kılıçdaroğlu'ndan seccade açıklaması: İftiralardan samimi Müslümanlara sığınıyorum

Kılıçdaroğlu'ndan seccade açıklaması: İftiralardan samimi Müslümanlara sığınıyorum
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seccade fotoğrafı hakkında açıklama yaparak seccadeyi görmediğini, ortaya çıkan durumdan ötürü üzgün olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, "İftiralardan, operasyonlardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi''ndeki iftarda konuştu.

Millet İttifakı, Saadet Partisi ev sahipliğinde düzenlenen iftar etkinliğinde bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında iktidarın eleştirisini toplayan seccadeli fotoğraf hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Yerdeki seccadeyi görmedim. O kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Açıkça söyleyeyim. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm, bunu ifade edeyim. Ailem, eşim, çocuklarımız asla ve asla hiçbir kutsala saygısızlık etmez bunu da bilmenizi isterim. Bu benim hayat tarzıma, varoluşuma aykırı. Böyle iftiralardan, operasyonlardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum."

"VATANDAŞIN HUKUKUNU AYRIMSIZ KORUYACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Bizim demokrasi anlayışımızda yönetimin temelini adalet oluşturur. Adaletin olmadığı bir yerde huzur, kucaklaşma olmaz. Devletin dini adalet ise her birimiz tek tek adalet için mücadele etmek zorundayız. Biz vatandaşın hak ve hukukunu kim olursa olsun hiçbir ayrım olmadan koruyacağız.” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar