Kılıçdaroğlu’ndan SADAT reklamına tepki: Aklınızı alırım sizin, kimi tehdit ediyorsunuz?

Kılıçdaroğlu’ndan SADAT reklamına tepki: Aklınızı alırım sizin, kimi tehdit ediyorsunuz?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tv100'de Gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu programda SADAT reklamı verilmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları. Siz kimi tehdit ediyorsunuz?” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gazeteci Uğur Dündar''a konuk olduğu tv100 ekranlarında paramiliter olmakla suçladığı SADAT’ın reklamı verildi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bu duruma “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları. Siz kimi tehdit ediyorsunuz?” sözleriyle tepki gösterdi.

Söz konusu reklamda, SADAT''ın "Stratejik danışmanlık, eğitim ve lojistik..." gibi çeşitli hizmetlerinin sıralandığı görüldü.

 

UĞUR DÜNDAR’DAN AÇIKLAMA

Program sunucusu Uğur Dündar sosyal medyadan yaptığı paylaşımla olayla bir alakasının olmadığını belirtti. Dündar paylaşımında, "Programın içine alınan reklâmlar konusunda hiçbir bilgim, ilgim yok. Reklam bölümü bir aydır kullanılan Sadat reklamını, yaklaşık 3 saati bulan bizim programın yayınında sadece 8 saniye kullanmış. Televizyon yönetiminin müdahalesiyle kaldırılmış ve tekrar ekrana getirilmemiş." dedi.

 

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi’nin kurucusu olduğu SADAT’ın merkezine gitmiş, burada Erdoğan’a seslenerek ve seçimi gölgeleyecek bir şey olursa sorumlunun SADAT ve Saray’ın kendisi olduğunu söylemişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar