Kemal Kılıçdaroğlu: Deprem vergileri toplanıyor nerede? Bulacağız!

Kemal Kılıçdaroğlu: Deprem vergileri toplanıyor nerede? Bulacağız!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Halk Konut Projesi Temel Atma Töreni’ne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara deprem vergileri için seslendi. Kılıçdaroğlu “Hiçbir yurttaşımız endişe etmesin o deprem vergilerinin nereye savrulduğunu bulacağız. Akıl, mantık ve şeffaf yönetimle yapacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’den seslendi. Deprem için tedbir alınmasının iktidarın sorumluluğu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu “Deprem vergileri toplanıyor nerede? Hiçbir yurttaşımız endişe etmesin o deprem vergilerinin nereye savrulduğunu bulacağız. Akıl, mantık ve şeffaf yönetimle yapacağız” sözleriyle tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu''nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İzmir Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde, depremzedeler için uygun fiyatla konut sahibi olma imkanını yarattık. Bunu Türkiye''nin her yerinde yapacağız. Vatandaşla kamu yönetimi birlikte olduğunda her şey güzel olur. Hepinizin huzurunda öncülük yapan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

“BİLGİYE DAYALI ÇALIŞARAK ÖNLEM ALINMALI”

Deprem bölgesiyiz biliyorsunuz. O yüzden önlem almak siyasi iktidarların görevidir. Japonya da deprem bölgesidir ama orada kimsenin kolay kolay burnu kanamaz. Bizim aksimize. Bilgiye dayalı çalışarak önlem alınmalı.

Deprem vergileri toplanıyor nerede? Hiçbir yurttaşımız endişe etmesin o deprem vergilerinin nereye savrulduğunu bulacağız. Akıl, mantık ve şeffaf yönetimle yapacağız.

“TEMELİ BURADA ATTIK, ÜLKEYE YAYACAĞIZ”

Depreme dayanıklı konut projesinin temellerini burada attık, tüm ülkeye yayacağız. Artık kavganın değil barışmanın, kader birliği yapmanın zamanı. O zamana az kaldı. Geliyor, gelmekte olan."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar