Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a flaş cevap!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a flaş cevap!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü mitinginde kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Bırak palavrayı. Benimle ilgili iftiralarını askerlere alkışlattın” ifadelerini kullandı. Erdoğan'a "Kenan Evren kafasısın" eleştirisinde bulunan Kılıçdaroğlu, "biz özgürlükçüyüz, reforumcuyuz” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugünkü konuşmasında kendisine, "Bay Kemal Sakarya Arifiye’de bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan ne yaptı? Orada fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Senin hayatında aklında böyle bir şey var mı ya! Böyle bir şey yapabilir misiniz ya!" diye seslenen Erdoğan''a Twitter hesabından yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Sakarya Tank Palet Fabrikası''ndaki Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni’nde Erdoğan''ın açıklamalarını askerler ve komutanlar tarafından alkışlanmasını eleştirmişti.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından, "Erdoğan bırak palavrayı. Benimle ilgili iftiralarını askerlere alkışlattın. Sen artık Kenan Evren kafasısın, biz özgürlükçüyüz, reformcuyuz.

Komuta kademesine tekrar sesleniyorum; siyaset istiyorsanız, o kutsal üniforma ile yapamazsınız. İzin vermem. Türkiye’nin askerisiniz siz!" notunu düştü.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar