Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener ve Ümit Özdağ hakkında çok konuşulacak sözler

Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener ve Ümit Özdağ hakkında çok konuşulacak sözler
Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde T24’ün sorularını yanıtladı, Meral Akşener ve Ümit Özdağ için açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Merkezi’nde T24’ün sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, toplumun büyük bir bölümünü seçimi kazanacakları yönünde ikna etmelerini bir “başarı” olarak nitelendirirken, sonuçların beklenen yönde gelmemesinin muhalif seçmende “derin bir travma yarattığını” söyledi.

Bu travmanın 2024 yerel seçimlerinde sandığa yansımayacağını düşündüğünü ifade eden CHP Genel Başkanı, "Elbette hayal kırıklığı içinde veya beklentilerin gerçekleşmemesi nedeniyle bu tür söylemler oluyor. Yazılıyor, çiziliyor, sosyal medyada da söyleniyor. Ben sonuçta bu ülke insanının sağduyulu davranacağını düşünüyorum” dedi ve “Bizim kitabımızda umutsuzluğa yer yok” dedi.

“KENDİ AÇIMDAN DOĞRU BULMAM”

Kılıçdaroğlu İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Akşener’in "Bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 vekil istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır" ifadelerine yönelik, “Ben o tür tartışmalara girmek istemem, kendi açımdan"Bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 vekil istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır" ifadeleriyle ilgili olarak da, “Ben o tür tartışmalara girmek istemem, kendi açımdan doğru da bulmam” dedi.

“HERHANGİ BİR PROTOKOLDE YER ALMAYACAK TEK ŞEY MİT BAŞKANLIĞIDIR…”

Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinden sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın aralarında yapıldığını belirttiği protokol ile ilgili olarak şu ifadeler yer verdi:

“Bu konuda sadece daha önce de dediğim şeyi söyleyeceğim; iki kişi arasında imzalanan metin o iki kişinin namusuna teslim edilmiştir. Benim bu konuda açıklama yapmam doğru olmaz. Ancak şunu söyleyebilirim herhangi bir protokolde yer almayacak tek şey MİT Başkanlığıdır…”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar