Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye destek: 'Bu operasyoncu pislikleri gündemden çıkartmalıyız'

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye destek: 'Bu operasyoncu pislikleri gündemden çıkartmalıyız'
Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili ortaya atılan kaset iddiaları hakkında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi. Candaş Toga Işık'a konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında ortaya atılan görüntü iddiaları, bir dönem Türkiye siyasetinde yaşanan çirkin hamleleri tekrar hatırlatırken Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Kılıçdaoğlu ile konu hakkında görüştüğünü belirterek Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Işık, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Az önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile konuştum. İlk kez bu kadar sinirli olduğuna tanıklık ediyorum. Muharrem İnce'ye yönelik iddialara, "Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız. Bu montajlarla uğraşanları çöpe atmamız lazım. Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat örgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme" dedi."

cd.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar