AKP'nin İzmir için verdiği metro bütçesi herkesi şok etti!

AKP'nin İzmir için verdiği metro bütçesi herkesi şok etti!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, hükümetin 2023 yılı için Halkapınar-Otogar metrosuna 3 bin TL bütçe ayırdığını belirtti.

Yıllardır AKP''nin seçim kazanamadığı İzmir''de, kaybedilen seçimlerin acısı verilen ödenekler ile alınıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer''in, Halkapınar-Otogar metrosu için hükümet tarafından verilen bütçeyi paylaşması herkesi şok etti.

2022''DE DE AYNI BÜTÇE VERİLMİŞTİ

Hükümet, 2022 yılında da metro projesi için 3 bin TL ödenek ayırmıştı. Söz konusu karara tepki gösteren vatandaşlar, bu paranın inşaatta çalışacak işçilerin içeceğine bile yetmeyeceğini söyledi. 

ANKET PAYLAŞTI

Soyer, durumu bir anket haline getirdi ve "Halkapınar-Otogar metrosu için hükümetin 2023''te ayırdığı bütçe ne kadardır?" sorusunu sordu. 



Yaptığı anketin cevabını veren Soyer, söz konusu bütçeyi "şaka değil" diyerek paylaştı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Soyer, "Hükümetin İzmir yatırım programında Halkapınar-Otogar metrosu için 2023''te ayırdığı miktar geçen yılki gibi yine 3 Bin TL, şaka değil" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar