Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a şarkılı yanıt!

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a şarkılı yanıt!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendisine "Bay Bay Kemal" söyleminde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a film sahnesindeki şarkı sözleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın partisinin grup toplantısında "Bay Bay Kemal" söylemine Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından “Ey beşli çeteler hani bir şarkı vardı..." diyerek Organize İşler isimli filmin sahnesinden alıntı yaptı.

Kılıçdaroğlu''na Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayını açıklamamasına ilişkin eleştirilerde bulunan Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Biliyorsunuz CHP''nin başındaki zata, "Bay Kemal" diye hitap ediyoruz. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi. Yeni sloganını da vereyim. Bay Bay Kemal... Siz dalga geçilecek iş yaparsanız elbette biz de dalgamızı geçeriz. Memleketin gülmeye eğlenmeye de ihtiyacı var. Hiçbir işe yaramıyorsunuz, bari bu işe yarayın. Şimdi soruyorum; şu fotoğraf karşısında başka nasıl davranabiliriz?

Kılıçdaroğlu dün parti grup toplantısında Hınç filmine atıfta bulunarak "Ben Kemal, geliyorum" mesajını vermişti. Kılıçdaroğlu yine bir filmden yaptığı alıntıyla Erdoğan''a cevap verdi.

Organize İşler filminden bir sahneyi paylaşarak Erdoğan''a yanıt veren Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kaydetti: Ey beşli çeteler, hani bir şarkı vardı...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar