Kılıçdaroğlu'ndan dünyaya Gazze çağrısı: 'Bu gece katliama sessiz kalan herkesin...'

Kılıçdaroğlu'ndan dünyaya Gazze çağrısı: 'Bu gece katliama sessiz kalan herkesin...'
CHP lideri Kılıçdaroğlu, İsrail'in bu gece operasyonları genişletme kararı aldığı Gazze'yle ilgili paylaşımda bulunarak "Bu gece, bu katliama sessiz kalan herkesin eline masum kanı bulaşır" ifadelerini kullandı.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarını artırdığını ve bu gece kara operasyonlarını genişleteceği bilgisini duyurdu.

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, düzenlediği basın toplantısında, Gazze'deki hava saldırılarını artırdıklarını ve İsrail Hava Kuvvetlerinin "Gazze'deki yer altı hedeflerine geniş çapta saldırılar düzenlediğini" açıkladı.

Hagari, ordunun son birkaç gündür sürdürdüğü kara operasyonlarını devam ettirdiğini aktararak, "Kara kuvvetleri bu gece kara operasyonlarını genişletecek" dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN DÜNYAYA ‘GAZZE’ ÇAĞRISI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, X hesabından Gazze için bir paylaşımda bulundu.

CHP lideri, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Dış dünyayla bağlantısı koparılan Gazze, ağır bir bombardıman altında… Gazze’de masumlar katlediliyor, yetmezmiş gibi, İsrail Başbakanı hala hastaneleri hedef gösteriyor.

Bu gece, bu katliama sessiz kalan herkesin eline masum kanı bulaşır. Dünya, ya bu katliama dur diyecek ya da ortak olacak, bunun ortası yok!

Dualarım mazlum Filistin Halkı için…”

kk.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar