Kemal Kılıçdaroğlu: Bu ülkede herkes soyulacak mı? SPK Başkanı istifa etsin!

Kemal Kılıçdaroğlu: Bu ülkede herkes soyulacak mı? SPK Başkanı istifa etsin!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sermaye Piyasa Kurulu önünde açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu "380 bin tasarruf sahibinin afet sırasında soyulmasını kabul etmiyorum. Bu ülkede herkes soyulacak mı? SPK Başkanı istifa etsin" dedi.

Sermaye Piyasa Kurulu önünde açıklamalar yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "380 bin tasarruf sahibinin afet sırasında soyulmasını kabul etmiyorum. Bu ülkede herkes soyulacak mı? SPK Başkanı istifa etsin" diyerek seslendi. 

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

Deprem bölgesine gitmeden önce buraya geleceğimi ve küçük tasarruf sahiplerinin nasıl zarar ettiğini ayrıntıları sayın başkandan öğreneceğimi söylemiştim. Deprem bölgesinden dün döndüm. Bugün buradayım. Önce sayın başkan görüşecek dediler ama sonra başkan görüşmekten imtina etti. Sanırım saraydan izin alamadı.

Depremzedelerin soyulmasını asla kabul etmiyoruz. İstanbul Menkul Kıymetler Borsa’sı ne gerekiyorsa yapsın. Onlar da istifa etsinler. Zarar eden, soyulan bütün depremzedelerin tamamının paralarının iade edilmesi lazım. Arkadaşlarımla birlikte bu soyguna izin vermeyeceğiz. Yeter artık ya! 380 bin tasarruf sahibinin afet sırasında soyulmasını kabul etmiyorum. Bu ülkede herkes soyulacak mı? SPK Başkanı istifa etsin.

 

 

Ayrıntılar hazırlanıyor... 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar