Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: 'Millet İttifakı'nı desteklemek için 3 sebep'

Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: 'Millet İttifakı'nı desteklemek için 3 sebep'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, TikTok hesabından bir video paylaşarak gençler için vaatlerini paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Kaygın işsizlik değil, 'hangi işi seçsem' diye düşünmek olacak" ifadesine yer verdiği videosunun sonunda "Bunu birlikte başaracağız." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok’ta bir video paylaşarak gençlere seslendi.

Gençlere seslenişinde “Millet İttifakı’nı desteklemek için 3 sebep” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu “Enflasyonu kalıcı biçimde iki yıl içinde sabitleyip 5 yılda en az 5 milyon yeni iş imkanı yaratacağız. En büyük kaygın işsizlik değil, ''hangi işi seçsem'' diye düşünmek olacak. Tüm bunların gerçek olduğu hayat dünyanın bir ucunda değil. Cumhurbaşkanı seçildiğimde doğduğun bu topraklarda olacak” dedi.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, Tiktok videosunda şu ifadeleri kullandı:

“Gençler. Millet İttifakı’nı desteklemek için size 3 sebep. Videoyu sonuna kadar izleyin. Bir; ilk arabanız ÖTV’siz olacak. İki; KYK kredi ve burs tutarları artacak. Borçlar 0 faizle yeniden yapılandırılacak. KYK borcu gibi bir derdiniz olmayacak. Üç; Enflasyonu kalıcı biçimde iki yıl içinde sabitleyip 5 yılda en az 5 milyon yeni iş imkanı yaratacağız. En büyük kaygın işsizlik değil, ''hangi işi seçsem'' diye düşünmek olacak. Tüm bunların gerçek olduğu hayat dünyanın bir ucunda değil. Cumhurbaşkanı seçildiğimde doğduğun bu topraklarda olacak. Bunu birlikte başaracağız.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar