Kılıçdaroğlu çiftinden Akşener ailesine ev ziyareti: Paylaşımlardaki ifadeler dikkat çekti

Kılıçdaroğlu çiftinden Akşener ailesine ev ziyareti: Paylaşımlardaki ifadeler dikkat çekti
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu evinde konuk etti. İBB Başkanı İmamoğlu'nun Erzurum'da maruz kaldığı çirkin provokasyonun gölgesinde gerçekleşen aile görüşmesinde ziyaretle ilgili yapılan paylaşımlarda birlik ve huzur vurgusu dikkat çekti.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte İYİ Parti lideri Meral Akşener ve eşini evinde ziyaret etti.

Akşener ailesine yapılan ziyaretle ilgili Selvi ve Kemal Kılıçdaroğlu''ndan sosyal medya paylaşımı geldi. Paylaşımlarda bugüne damga vuran İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu''nun Erzurum''da uğradığı provokasyona atıfta bulunularak "tanık olduklarımıza rağmen" ve "Ortalığı karıştırmaya çalışanlara itibar etmeyin" ifadeleri dikkat çekti.

"TANIK OLDUKLARIMIZA RAĞMEN..."

Ziyaretle ilgili Selvi Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşarak "Kıymetli Akşener ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Bugün tanık olduklarımıza rağmen güzel bir geceydi. Bu ülkenin huzura, sevgiye ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. Bahar geliyor." ifadelerini kullandı.

"ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞANLARA İTİBAR ETMEYİN" 

Kemal Kılıçdaroğlu ise paylaşımı alıntılayarak "Akşener ailesinin misafiri olduk. Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Bu buluşmaları sık sık tekrar etmeye karar verdik bu gece. Ortalığı karıştırmaya çalışanlara itibar etmeyin. Biz birlikte ülkemize baharı getireceğiz" ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZİN HUZURUNU BOZMAYA ÇALIŞANLARIN ÖNÜNDE DURACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu çiftini evinde ağırlayan İYİ Parti lideri Meral Akşener de ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün @Skilicdaroglu Hanım ve 13. Cumhurbaşkanı Adayımız 
@kilicdarogluk’nu evimizde ağırlayarak güzel bir akşam geçirdik. Milletimizin huzurunu bozmaya çalışanların önünde hep birlikte duracağız. Tam 1 hafta sonra milletimizle birlikte yepyeni bir tarih yazacağız.."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar