Kemal Kılıçdaroğlu CHP'lilere sordu: Benimle misiniz?

Kemal Kılıçdaroğlu CHP'lilere sordu: Benimle misiniz?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililere ''Benimle misiniz?'' diye sordu. Kılıçdaroğlu'nun "Bazılarınızın sesi çıkmıyor, benimle olduğunuzu hissetmek istiyorum" sözleriyle destek istemesi dikkat çekti.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililere ''''Benimle misiniz?'''' diye sordu. Kılıçdaroğlu''nun "Bazılarınızın sesi çıkmıyor, benimle olduğunuzu hissetmek istiyorum" sözleriyle destek istemesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seferihisar Royal Teos Termal Otel''de, partisinin TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı''nın açılışına katıldı.

CHP liderinin parti teşkilatına yönelik sözleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin, halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?" dedi.

Burada demokrasi yolunda yürümeye ve ilerlemeye kararlı olduğunu, kimsenin kendisini geri çeviremeyeceğini dile getiren ana muhalefet partisi lideri, "Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor buna inanın. Ve yine buna inanın bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz" ifadesini kullandı.

"ARTIK BİLMEK ZORUNDAYIM"

Kılıçdaroğlu, bu çıkışının ardından partililere şöyle seslendi: 

"Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum."

Kılıçdaroğlu''nun sözleri üzerine partililer, CHP liderini uzun süre ayakta alkışladı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar