Kılıçdaroğlu: "Az kaldı gidecekler"

Kılıçdaroğlu: "Az kaldı gidecekler"
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları Kurultayı'nda konuştu. "Halkın gururu Kılıçdaroğlu" sloganlarının atıldığı salonda Kemal Kılıçdaroğlu: "Az kaldı gidecekler. Giderken daha ne kadar götürebilirizin derdindeler. " açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları Kurultayı'nda açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

-1 yılda her şeyi düzelteceğiz. Ankara'ya, İstanbul'a İzmir'e bakın....

-İnternetsiz bir ülkeyi artık düşünmek mümkün değil. Artık gençelere dünyaya öğretmen için imkan vermek zorundayız.

(Halkın gururu Kılıçdaroğlu' sloganları atıldı.)

- Bu dediklerimi tek tek gittiğiniz yer yerde anlatacaksınız. Türkiye'nin önündeki karanlık tablonun aydınlığını anlatacaksınız. 

TÜİK'E TALİMAT VERMİŞLER

-Emekliye, işçiye az kapa ödemek istiyorsunuz. TÜİK'e talimat vermişler. Verilen tablo doğru değil. Enflasyona ezdirilmeyeceğimizi anlatacaksınız.

-İsrafla ve yolsuzlukla mücadele yapacağımızı anlatacaksınız. İhaleleri facebook üzerinden yapıyorlar. Kamuoyu biliyor ihalenin nasıl yapıldığını...

-Milyonlarca genç işsizken birilerine yakın olanlar kaç yerden maaş alıyorlar. Buna izin vermeyeceğimizi her yerde anlatmanız lazım.

-Halkın iktidarında biz vergileri 5'li çeteye değil, bu ülkedeki işsiz gençlere harcayacağız.

-Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığı tehlikededir. Faizciler ve dolarcılar Türkiye'deki vergilere ipotek koymuş durumdadır. İşçiye emekliye değil, nereye gidiyor bu paralar?

"TÜRKİYE'NİN EKONOMİK BAĞIMSIZLIĞI TEHLİKEDEDİR"

-Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığı tehlikededir. Faizciler ve dolarcılar Türkiye'deki vergilere ipotek koymuş durumdadır. İşçiye emekliye değil, nereye gidiyor bu paralar?

-Verginin her kuruşunun nereye gittiğini soracaksınız ve bizden yanıtını alacaksınız. Maliyetini bilmediğimiz paralar, uçmadığımız hava yollarına ödediğimiz paraları devletleştireceğiz. Avro ile dolar ile ödediğimiz paralara son vereceğiz.

-Nasıl oluyor da TC'de Türk lirası ikinci sınıf para değeri görüyor. Anlatacaksınız bunları da....

-Atama bekleyen öğretmenlerin sorununu çözeceğiz. İlk bir haftada 138 bin öğretmenin atamasını yapacağız. Yoksulluğu idare edenlere değil bitirenlere oy vereceksiniz. Her çocuğun karnı doyacak her evde huzur ve barış olacak.

-Çiftçinin aldıkları faizleri bir haftada içinde sileceğiz.  Bu ne demek Sosyal devlet devrede demek. Biz 5'li çeteden alacağız buraya vereceğiz. 

-Halkın iktidarında Süleyman Şah tÜrbesine bayrağımız çekilecek. Bedeli ne olursa olsun. 

YABANCI ASKER

-Yabancı asker neden gelip bizim teröristlerle mücadele etsin. Onların amacı başkadır. Bunu hepinizin bilmesi lazım. 

-Türkiye'nin çözülmeyen hiçbir sorunu yok. Akılla, bilimle hepsi çözülür. Bize oy versin ya da vermesin biz ona bakacağız. Sorununu çözeceğiz.

-Her gittiğiniz yerde çözümü anlatacaksınız. 'Parayı nereden bulacaksınız?' diyorlar. Paranın nereye harcanacağı bir siyasi tercihtir. Bunu belirleyen bütçedir. Neden yana kullanacağız orada yazar. 

-Az kaldı gidecekler. 'Giderken daha ne kadar götürebilirizin derdindeler. O yüzden çağrı yaptım. 'Kanunsuz işlerin altına imza atmayın' diye. O insanları bürokraside tutmayacağım bilin. Geliyor gelmek de olan.

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar